Bafra Ziraat Odası

ZOBİS
Bafra Ziraat Odası > Haberler > 30/05/2017 ve 31/05/2017 Tarihli Çiftçi Ziyaretlerimiz

30/05/2017 ve 31/05/2017 Tarihli Çiftçi Ziyaretlerimiz

Bafra Ziraat Odası Başkanımız Sn Osman Tosuner öncülüğünde Tarım Danışmanlarımız ve yerel basın mensuplarıyla yoğun bir şekilde çiftçi ziyareti ve arazide bilgilendirme çalışmaları yaptık .Tütün ekimi yapan köylerimiz Örencik, Demşek ,Çataltepe ,Eldavut, Gökçeağaç köylerinde tütün ekimi yapan çiftçilerimizin sorunlarını dinledik. Başkanımız Sn OSMAN TOSUNER tütün yetiştiriciliği yapan çiftçilerimizin yanlarında olduğunu ve onların sorunlarını her defasında yetkili makamlara ilettiğini ifade ederek tütün yetiştiriciliği hakkındaki hassasiyetlerini dile getirdi. Gazibey Köyünde iljk defa ovanın dışında kırsalda karpuz yetiştiriciliği yapan Sn. Mustafa Yıldız2ın tarlasını ziyaret ederek karpuz yetiştiriciliğinin kırsal alanda da gerçekleştirilebileceğini kendisinden uygulamalı olarak dinledik. Fener Köyünde Sn Mustafa YEREBAKAN'ın çeltik arazisinde çeltik ekimi Başkanımız ve Tarım Danışmanlarımız eşliğinde gerçekleştirildi. Darboğaz ,Dikencik ve Yeşilköy ziyaretlerimizde de fındık yetiştiricisinin sorunları dinlenildi külleme ve diğer fındık hastalıkları konusunda yetiştiricilerimiz bilgilendirildi.