Bafra Ziraat Odası > Haberler > Bafra ilçesi İshaklı mahallesi,nden Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Çuhadar, Adıyaman Valiliğine atandı.

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIS SAYIN OSMAN TOSUNER'DEN ADIYAMAN VALİLİĞİNE ATANAN BAFRALI HEMŞERİMİZ SAYIN MAHMUT ÇUHADAR'A BAŞARILAR DİLEDİ.
Adıyaman Valisi Aykut Pekmez’in, Mülkiye Başmüfettişliğine atanması üzerine onun yerine Mülkiye Başmüfettişi Bafralı Mahmut Çuhadar atandı. Son açıklanan Valiler kararnamesinde 24 İlin Valisi başka illere görevlendirilirken bazı kaymakamlar ve yüksek düzey bürokratlar vali olarak atandı. Açıklanan kararnamede Adıyaman Valisi Aykut Pekmez Mülkiye Başmüfettişi olurken, Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Çuhadar Adıyaman Valisi oldu. Mahmut Çuhadar 2018’den bu zamana kadar, Olağan Üstü Hal (OHAL) Komisyon üyesi olarak görev yapmıştı.