Bafra Ziraat Odası > Haberler > Bafra Ziraat Odası Tarafından 3.sü Düzenlenen Çeltik Ekim Festivali 11.05.2017 Tarihinde Yapıldı

Bafra Kaymakamlığı ve Bafra Ziraat Odası tarafından organize edilen Geleneksel 3. Çeltik Ekimi Festivali’ne; Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çakır, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nail Kırmacı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve üreticiler katıldı.